Hoppa till innehåll

Musen funkar!

Oj så bra det gick igår då… När jag skrivit mitt dagboksinlägg bestämde jag och sötis att vi skulle se på film vid midnatt och jobba duktigt de drygt två återstående timmarna till dess. Jag var jäkligt trött, så jag tänkte ta en tupplur på en kvart först. När klockan ringde hade jag fortfarande inte somnat, så jag tänkte att jag skulle försöka igen… och den gången måste jag ha stängt av i sömnen, för jag vaknade halv ett när Jonas kom och väckte mig och tyckte att nu var det dags att poppa popcorn. Sen såg vi Gothika, en ganska otrevlig, men även ganska sevärd, film.

Idag har vi faktiskt varit på stan och ute på Tornby (det är där alla stora affärer finns, IKEA, Biltema, Elgiganten…). På stan var vi bara en snabb sväng och jag gjorde största fyndet på länge! Min mus har blivit elak och vägrat rulla snällt trots ihärdigt rengörande från min sida, så idag lade jag ca 130 kronor på en optisk mus, jätteskönt! En helt vanlig, enkel mus, med sladd och scrollhjul… behöver inget märkvärdigare än så! Det är mycket möjligt att de trådlösa har blivit bra, men de jag har testat har inte varit bra… fast det fanns verkligen bara trådlösa i hyllorna.

Sen åkte vi till Tornby och affärerna jag nämnde i föregående styckes parentes. Det gick ganska dåligt för mig eftersom alla saker jag tittat ut i IKEA-katalogen visade sig inte leva upp till mina förväntningar… dessutom hade de slut på blå lasyr som jag ville ha. Köpte inget alls på IKEA, däremot ett moppset på Biltema, nu blir det lättare att flyttstäda…

Nu är det DÖMD-hemsida som gäller igen. Imorrn tänkte jag lägga hela dagen, hoppas verkligen att jag hinner en bra bit då!

Min mus funkar!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *