Längtar!

Hittade precis en silverfisk i potatismospulvret igen. Man måste hälla över det från den icke förslutningsbara påsen till en plastpåse som man knyter ihop och sen stoppar i kartongen. Det kom jag på när jag kom tillbaka hit efter sommaren och hittade cirka 10 döda silverfiskar i pulvret. Dumt att jag inte orkat göra det i den nya förpackningen ännu.

Jag längtar verkligen tills jag får flytta in i min nya lägenhet… inte bara på grund av silverfiskarna utan också för att det ska bli så skönt att få ha saker för sig själv. Det har kommit tre nya utbytesstudenttjejer nu på ganska kort tid och jag känner att jag varken har tid eller lust att lära känna dem. Jag orkar helt enkelt inte vara social när jag går ut för att snabbt som tusan fixa nåt att käka… jag kan till och med vänta tills jag inte längre hör ljudet av folk som stökar i köket innan jag går ut dit…

Det är säkert jätteroligt att bo i korridor om det är roliga människor där som man är kompis med… men det är ju inte så här. Det är bara ett fåtal man brukar se över huvud taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *