Hoppa till innehåll

Föga framgångsrik

Aaaarghh! Typiskt! Jag har ju precis köpt en ny, snäll, optisk mus. Nyss bestämde den sig för att sluta vara snäll. Den bara tvärdog. Vet inte om den kan ha råkat bli blöt kanske… gillar inte möss att bada? Hur som helst, nu sitter jag med min gamla rullkulemus med skev verklighetsuppfattning. Det är väldigt dåligt när jag ska försöka rita fina saker till DÖMD-sidan… det går faktiskt jättedåligt! Jag funderar på att lägga ner för ikväll… klockan är ju dessutom 22.30, inte för att det brukar hindra mig just nu när deadlinen närmar sig med stormsteg.

Idag drogs ett intressant projekt igång på Thymusportalen… jag orkar inte förklara så noga, men i princip ska man skriva ett inlägg per dag om en fiktiv värld. Idag skrev alla på bokstaven A, imorrn blir det B och så vidare. Ska bli spännande att se hur det artar sig. Jag skriver nog mitt B-inlägg i stället för att försöka rita med en mus som åker åt fel håll… tyyypiskt, jag MÅSTE ju bli klar med den här hemsidan den här veckan om jag ska hinna tentaplugga någonting över huvud taget!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *