Borde tentaplugga

Nu är det sån där tenta-p igen. Det innebär att jag verkligen borde plugga. Jag har matstattenta på onsdag (om en vecka) och PPO-tenta lördagen efter det. Jag har inte pluggat någonting sedan de allra första veckorna i perioden, eftersom jag har lagt all min tid på festeriet (DÖMD-hemsida, utlandslagen och möten såklart). Nu är det hårdsatsning på hemsidan som gäller. Den MÅSTE bli klar så att jag åtminstone kan få plugga lite. Jag vill inte ha fler omtentor efter mig, det räcker så bra med Analys A och Fysikaliska modeller…

Var faktiskt på matstatlektion idag, eftersom det var genomgång av tentauppgifter. Riktigt länge sedan jag var på något schemalagt annat än analysföreläsningar, som jag faktiskt försöker gå på alla av. Insåg verkligen hur lite jag kan, det är jobbigt.

Det ser ut som att jag har soffa fixad till nya lägenheten, min bror har en som han inte vill ha! Hoppas på att få en säng hemifrån också, det är ju en ganska viktig möbel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *