Hoppa till innehåll

Lite kvar…

Igår var en heldag tillägnat DÖMD igen… fast inte bara hemsidan, eftersom vi även träffades på kvällen och kikade på vad som ska bli årets DÖMD-låtar. Ska bli intressant… vi ska spela in dem på nåt vis. Det är alltså nya texter till gamla låtar, à la traditionella studentgyckel.

Idag gick jag till skolan för att gå på matstatlektion, jag hoppades att det skulle bli tavelgenomgång av tentatal, men det blev det inte, så jag smet efter första timmen, gick och hämtade ut tentor som Jonas beställt och levererade dem hem till honom och blev bjuden på frukost. Nu har jag precis slängt bort alldeles för mycket tid på att duscha och beställa ett nytt batteri till min mobiltelefon (velade ett tag mellan att köpa batteri och att köpa bättre begagnad 3310, men det fick bli batteri till min gamla trotjänare 3210:an). Förhoppningsvis ska inte telefonen dö varje gång jag får viktiga samtal nu…

Har laddat ner lite ny musik… det är egentligen lite för lätt att hitta ny musik nuförtiden. För några år sedan köpte jag ju skivor och bakom varje inköp låg mycket övervägande. Det blev mer speciellt då… nu laddar jag ner precis allt jag blir minsta lilla nyfiken på. Och jag klagar på att jag inte längre har de där riktigt, riktiga favoriterna? Märkligt…

Nu ska jag fortsätta på DÖMD-sidan. Siktar på att vara i princip klar idag eller imorgon så att jag kan koncentrera mig på tentaplugg i en vecka och sen bara ha lite småsaker att fixa innan nya layouten ska upp den 15 mars. Några klasskompisar säger att de ska ha temavaka och sitta uppe och jubla när hemsidan kommer upp vid midnatt. :) Vi får väl se. :) Temat är ju jättehemligt tills nya hemsidan är uppe.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *