Hoppa till innehåll

Tentaplugg

Nu är det faktiskt prio ett på tentaplugg. Lite är kvar på DÖMD-hemsidan, men det gav ändå resultat att lägga ner hela min själ i den veckorna närmast före tenta-p, nu kan jag ägna mig huvudsakligen åt plugg och småpilla lite på hemsidan bara. Natten mellan söndag och måndag kommer den upp, då får världen se resultatet av mitt slit. :)

Nu är det alltså matstat som gäller… tenta imorrn 14-18. Har haft 4 dagar att plugga nu faktiskt, men det är ändå inte så mycket tid för att ta igen allt jag missat… Det ser inte alltför ljust ut faktiskt. Förhoppningsvis kan jag lära mig “random vectors and the multivariate normal distribution” imorrn innan tentan, det tycks vara en standarduppgift… plus en massa annat som jag inte heller har koll på. :/ Jaja, vi får se hur det går.

På lördag är det PPO-tenta (processprogrammering och operativsystem). Får plugga i två dagar, vilket är ganska skralt… vi får väl se hur det går…

Har ju lite annat att pyssla med också. Igår hade vi möte med D-Group som tog ganska mycket tid eftersom vi tränade DÖMD-låtar också. Efter det lyckades Daniel övertala mig att se film med honom och Tiina i stället för att gå hem och plugga, så det kan gå..! Vi såg Laputa: Castle in the sky en anime från Studio Ghibli, de brukar vara sevärda och så även denna.

Idag har jag pluggat, men först hade jag en mysig morgon hemma hos Jonas! Tycker inte alls om att det är tenta imorrn…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *