Hoppa till innehåll

Tenta & kravall

Först av allt måste jag bara meddela det märkligaste av märkligheter… jag slog precis på datorn och hade fått tentaresultatmail. Jag klarade matstaten! Hur fan gick det till? Dessutom hade jag 7 poäng och Noble sa att det skulle krävas 8… nåja, jag klagar verkligen inte, tycker verkligen att det är så otroligt jäkla skönt att det inte är sant, jag trodde inte alls att jag skulle klara den! Undrar vad jag gjorde rätt… måste ha fått många snälla delpoäng. Hur som helst är jag väldigt glad att ha klarat den!

En annan stor sak är att idag har jag och Jonas varit tillsammans i ett halvår! Dock har vi inte tid att steka pannkakor idag, så vi gjorde det tidigare i veckan.

Nu är D-Groups och Bi6 tentakravall avklarad! Det blev mycket jobb igår. Började vid 3 med att sätta upp DÖMD-lakan. Sen gick jag hem och bytte om och gjorde mig redo och klockan 7 började iordningställandet av Kårallen. För en gångs skull upplevde jag att arbetet flöt smidigt utan att man behövde gå och undra vad som skulle göras och hur, vilket gällde hela kravallen. 21.30 var det vaktgenomgång och 22.00 öppnade kravallen. Mitt första pass var i Gasquebaren och där var det väldigt lugnt så där första timmen… några öl fick jag i alla fall tappa upp. Sedan hade jag ett resurspass, vilket innebar att jag kunde springa runt och fota lite, det var bra. Annars plockade jag glas, bytte soppåsar och så. Nästa pass stod jag i garderoben, där det var väldigt lugnt. Jonas kom precis när jag gick på det passet, så då fick jag pussa på en lite onykter sötis. :) Jobbpasset var annars så lugnt att jag utan problem hann hämta och äta jobbmat, skönt. Sen var jag ansvarig för Baljanbaren, minsann. :) Sista passet satt jag i Alabingången och vaktade, där var det vääääldigt lugnt. Hjälpte till i garderoben på slutet och sen var det bara att börja städa. Då var det verkligen skönt att det var en mindre kravall, matsalen och skrivsalen var inte öppna så det var inte jättemycket att städa. Jag plockade bland annat skräp utanför Kårallen och hittade då 120 spänn! Inte fel! Klockan 7 var vi klara, så då fick jag gå hem och sova!

Idag hade jag verkligen tänkt gå på analysföreläsningen klockan 13, men lyckades somna om… var inte ens för trött eller så, bara klantig. Hade iofs hunnit till andra halvan, men tyckte att det var skönt att få ta det lite lugnt och fixa med bildgalleriet till D-Grouphemsidan innan jag ska iväg på tackfest klockan 17. Jag ska bli tackad för mina arbetsinsatser på Suntrip.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *