Hoppa till innehåll

Tackfest

Igår var det alltså tackfest. Vi samlades i Ryds centrum och gick på led till platsen där vi fick dricka fördrink, leka lekar och sådär. Sen blev det sittning på HG! Det trevliga med tackfester är att man inte behöver betala någonting… jag åt en massa mat, drack två fördrinkar, två öl och en hel flaska vin utan att behöva bli fattigare. :) Dessutom hade jag kul även om folk verkade droppa av rätt tidigt. Jag, Daniel, Tor och Läx-Stina var de enda av originalgänget jag såg till när HG stängde… då gick jag hem till Jonas och vaknade faktiskt hyfsat välmående imorse, det var skönt. Idag har jag börjat flyttpacka lite, det kommer att bli fullt upp med flyttande i veckan. Nu måste jag hitta nåt att äta…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *