Hoppa till innehåll

Inspelning

Igår var alla i D-Group på festerifest utom jag och Daniel… jag sörjer faktiskt inte. Jag pysslade med en massa annat, packade flyttlådor och så… och så kollade jag och Daniel på film, Lost Highway… den var mycket märklig. Men popcornen var goda den här gången i alla fall. :)

Den här dagen har ägnats till största delen åt D-Groupande. Vi började med att tejpa fast 500 kondomer i DÖMD-omslag (!) och sen spelade vi in våra DÖMD-låtar med hjälp av två forte-killar (såna som tycker att det är roligt att leka med ljud och ljus och sånt). Det lät… vackert… eller nåt. :)

Just ja, innan det ägde en stor händelse rum: jag fixade min cykel! Så jag cyklade faktiskt till skolan. Givetvis blev mina händer både oljiga och blodiga (lite..), men efter tålmodigt tvättande och en nagelklippning blev det bättre.

När vi var klara med inspelningarna gick jag till Spar för att handla fiskpinnar och sprang in i Jonas och Björn. Det var mycket bra gjort av mig, eftersom det ledde till att jag blev bjuden på god mat av Jonas, mycket bättre än mina fiskpinnar.

Efter det har jag suttit och fixat med småsaker… svarat på mail, rensat lite på datorn och fixat… ganska skönt att få sånt gjort eftersom jag ALLTID stör mig på det när det inte är gjort. Egentligen har jag väl större och viktigare saker jag borde göra, men…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *