Hoppa till innehåll

Snöoväder

Både igår och idag morse var det DÖMD-tidningsutdelning med samling 7.30 som gällde. Igår var det nästan vår ute, gissa om jag blev förvånad i morse när jag spanade ut över ett tjockt snötäcke! Idag stod Tor och jag och delade ut tidningar nere vid Key, det minst tacksamma området. Därtill snö, blött och kallt. Det var roligare igår i Märkesbacken med en massa action…

Igår efter tidningsutdelandet gick jag faktiskt på en stund av analyslektionen, första på länge. Ägnade den dock bara åt att skriva av föreläsningsanteckningar från fredagens missade föreläsning. Sen var det dags att marknadsföra DÖMD i Colosseum genom att kasta lite pil, dela ut tidningar och kondomer, samt att sälja lite prylar.

Eftermiddagen hade jag fri och kunde åka ner till stan. Gick till Mio, vilket var väldigt bra eftersom jag nu besparat mig och föräldrarna besväret att åka dit när de kommer hit för att hjälpa mig med möbler. Mitt tilltänkta datorbord fanns inte i lager och skulle komma först om flera veckor ifall det beställdes.:( Skrivbordet fanns visserligen, men jag är tveksam till om jag vill ha det eller inte.

Letade även efter dammsugarpåsar på stan, vilket visade sig vara lättare sagt än gjort. Gick in till stan från Mio, letade förgäves och gick hela vägen tillbaka, eftersom jag i billighetsaffären Bonus sett några suspekta universaldammsugarpåsar. De passade nästan. Hoppas att de funkar nu. Köpte även lite andra städgrejer, bland annat en jätteseriös fönstertvättare med svamp och gummiraka (? heter det så..?) för 12:95. :) Varför inte, det är säkert trevligare än att tvätta med disktrasa.

Idag ska jag få min nyckel! Hoppas att det går bra för Linuspojken att städa den… så jag får den tidigt! Hmm… jag som klagade på att det är trist att dra kundvagn (= min flytthjälp) på asfalt, nu får jag dra den i snö! Kanske dämpar lite? Hoppas det inte snöAR, då kan det bli besvärligt att hålla saker torra.

…vill få flytta nu… först BG-möte, D-Groupmöte och Schemeföreläsning… sen, kanske… när Linus är klar med städningen…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *