Hoppa till innehåll

Nyinflyttad!

Nu är jag äntligen på plats i min nya lägenhet! Har inte hunnit skriva här, eftersom det har varit fullt upp med flyttandet. Uppdaterade precis fotodagboken med en massa bilder från flytten, så där kan man få se min fina lilla etta.

Släpade saker tisdag-torsdag med hjälp av mina nya bästa kompisar, kundvagnen och hissen… hade varit riktigt jobbigt utan dem. :) Föräldrarna var här i fredags och hjälpte mig handla möbler på Jysk och IKEA, samt gav mig en säng och en soffa hemhemifrån. Inte fel. Det är fortfarande flyttkaos här, men det blev väldigt mycket bättre med lite möbler.

Nu har jag precis testat mina nya tvättstugor… hmm, den gamla var faktiskt lite fräschare, men det ska nog bli bra…

Ska sortera tvätt och göra BG-mål nu, men nämner väl “viktiga händelser” lite snabbt: I torsdags åkte Einar och jag till Norrköping för att sälja DÖMD-biljetter. Jag har köpt en begagnad micro. Jag har blålaserat en hylla, som jag inte fått upp än. Jag har otur med taklampor, den jag äntligen hittade lyckades jag slänga i golvet så att det blev glassplitter i hela lägenheten, inklusive sängen. Igår var Daniel och jag ute i Tornby och shoppade, jag fick bland annat min efterlängtade brödrost… Och så är det grymt skönt att sova i en 120-säng med sötisen!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *