Längtan

Jag ska få nyckeln till min nya lägenhet på tisdag! Idag var jag på Stångis och bokade in besiktning av korridorsrummet till fredagen efter klockan 14… alltså har jag drygt två dagar på mig att flytta allting och att flyttstäda! Hoppas verkligen att det går… Onsdagen skulle ha ägnats åt en “gymnasiedag” med studienämnden, men den blev inställd, så jag tänkte lägga hela dagen på flytt i stället. På torsdagen ska jag och Einar antagligen åka till Norrköping och sälja DÖMD-biljetter!

Idag fick vi våra jackor, t-shirts och solskärmar med DÖMD-tryck, så nu går vi runt och agerar levande reklampelare. :)

Hade möte med några groupiesar samt A-cats/X-group som ska ta hand om en hel del av utlandslagsaktiviteterna. Vi satt på HG och blev bjudna på mat, inte illa!

Jag har fått mitt nya visakort nu, gudskelov… däremot har jag inte fått kameran som jag vann, jag är så nyfiken!

Imorrn är det tentakravall och jobb hela natten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *