Tenta, jobb, tema, vinst

Ojojoj, vad mycket som hinner hända mellan alla inlägg…

Tenta: I lördags skrev jag sista tentan för denna tenta-p… Processprogrammering och operativsystem. Det var en sån där som man skrev hur mycket som helst på, men inte har en aning om vad man kommer att få poäng för. Hoppas att det gick okej…

Jobb: Efter tentan jobbade jag på Suntrip på Kårallen. Ett student-rajraj alltså. :) Fem pers i D-Group jobbade och resten festade, så det kändes lite halvtrist att tillhöra “fel” del. Dessutom vann D-Groups lag tävlingen under dagen, men jag var inte ens där eftersom jag hade tenta.
Hur som helst… det kändes tråkigt att börja jobba, men när jag väl var där gick det ganska fort och var ganska kul. Fick väl inte de mest spännande passen förstås, eftersom inlånat folk inte brukar få det… Satt första timmen i ALAB, dvs ingången för festerister och annat löst folk som går in gratis. Dock var det ju lite för tidigt för att det faktiskt skulle komma folk… Andra timmen hade jag “plock och städ”, så då fick jag glida runt lite, det var skoj. Sen hade jag ett vaktpass, satt framför en dörr och såg till att ingen tog med sig alkohol ifrån Kårallen. Efter det hade jag ett till vaktpass, satt och kollade så att inga obehöriga tog sig in där de inte fick vara… Sista passet skulle jag i alla fall få tappa upp öl i Gasquebaren, men då hade folk faktiskt insett sitt bästa och jag delade nog ut fler vatten än öl på den lilla tid jag var där, eftersom jag blev flyttad till garderoben där det behövdes mer folk.

Hela söndagen gick åt till att måla DÖMD-lakan, samt att lägga upp hemsidan:

Tema: Nu är DÖMD-temat officiellt! Undervatten! Därmed får jag även visa upp hemsidan som jag nämnt i dagboken ett antal gånger på sistone. Kolla in och se vad jag jobbat med: http://www.domd.net/ Missa inte att klicka på djuren. :)

Vinst: Döm om min förvåning idag när jag slöbläddrade i en Allt om digitalfoto, som jag lät mig luras till att prenumerera på tre nummer av eftersom man då fick ett ministativ, och jag plötsligt såg mitt namn i en röd ruta… “Grattis Helena Ferry i Linköping”. Jag har vunnit en digitalkamera!!!! En Canon Ixus i… en ny leksak! Ska bli roligt! Kolla in min dagboksbild idag: här

Nu är det dags att sova, för imorrn klockan 7.15 ska jag vara i Colosseum och jobba på biljettsläppet till tentakravallen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *