Hoppa till innehåll

Skola igen

Jaha, då sitter man i skolan igen då. Egentligen är det lektion nu, men jag struntar i den och skriver ut papper i stället, samt väntar på att Jonas ska vara klar med sitt möte så att vi kan gå och fika. Det är viktigare. :)

Över huvud taget är jag bra på att slösa bort mitt liv just nu… Igår råkade jag hitta The Sims, hrm. Jonas och jag spelade till klockan fyra på natten när det hela fick ett logiskt slut eftersom inget återstod av vår familj. “Våra” barn blev skickade till militärskola, “jag” lämnade “Jonas” som misslyckades med matlagningen till den grad att han brann upp. Vi ska nog inte bilda riktig familj riktigt ännu… :)

Apropå spel kan jag tipsa om sidan the-underdogs.org med en massa gamla spel. Laddade ner Beneath A Steel Sky så får vi väl se om jag hinner spela nåt… Tyvärr gick det knöksegt att ladda ner, får väl hoppas att det inte är normaltillståndet.

Blev även bjuden på fika av Daniel igår och så spelade vi det intressanta kortspelet Fluxx som i princip gick ut på att målet och reglerna för spelet ändrades hela tiden…

I lördags var jag och Jonas på spex. Det var Lulespexet som gästade med sin uppsättning av Nyköpings Gästabud. Kul, eftersom jag ju kommer från Nyköping och har sett betydligt allvarligare teaterframställningar av förloppet tidigare. Spex brukar ju förklara “hur det egentligen hände” och det var ju kul att se vad de hittade på.

I fredags jobbade jag alltså på hg och det var väl rätt okej, lagom mycket folk. När vi var klara med städningen 03.20 var det såklart dags för städöl och hem kom jag inte förrän vid sjutiden på morgonen. Ganska skoj i alla fall…

Nu sitter jag och surfar amatörteater… jag vill sätta upp en pjäs!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *