Hoppa till innehåll

Skalman

Nu gör jag mig i ordning för att åka till Uppsala och fira valborg! Känner mig lite som Skalman, eftersom jag har satt mobilen att ringa när jag ska äta… inte sova, iofs, men ändå. Helenas mat-men-inte-sov-klocka.

Ska bli kul med Uppsala! Jag och Ellinor ska hälsa på Johanna och Veronica, men det är massa andra som ska dit också, såklart. Jonas ska t.ex. åka med samma buss upp och förhoppningsvis blir det väl någon gemensam grillning eller så imorrn.

Igår hade jag en märklig dag… jag skulle på föreläsning klockan 13, lab klockan 3 och innan dess skulle jag göra lite allmänt nyttiga saker. Gick upp och började pyssla… men var så jäkla trött att jag gick och lade mig för att sova i 20 minuter, ställde klockan på 12.40. När den ringde var jag verkligen inte människa… minns att jag snoozade nån gång, men var inte klar i huvet förrän 13.20… Typiskt! Fast klar i huvet är synd att säga, jag mådde så risigt att jag var tvungen att vila en stund till och sen laga mat för att förhoppningsvis bli av med det värsta…. och så bidde det varken föreläsning eller lab. Riktigt dåligt att missa laben faktiskt, jag behöver hjälp och ligger mycket efter. Vore så fånigt att missa labpoäng, som man ju faktiskt kan ta, det handlar bara om att göra det!

Matdags! Rester från igår… det är faktiskt nämnvärt också, jag lagade en kycklinggryta… det är speciellt eftersom jag inte kan minnas när jag senast lagade nånting med kött själv. Jag är kluven, men gott var det. Det är onekligen trevligare att skära grönsaker än att skära rått kött… jag tänker mycket mer på att det är dött djur nu när jag nästan bara äter vegetariskt…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *