Valborg och intervjuer

Idag har jag suttit större delen av dagen och intervjuat folk som har sökt till nya D-Group. Vi har några kvar tills imorgon också. Det kommer inte att bli lätt, alla vi har intervjuat idag var helt klart tänkbara, men vi måste plocka bort ganska många…

Men i helgen har det annars varit valborg! Vi var ett gäng som klev på en fullpackad Swebus i torsdags – jag, Ellinor, David, Jonas, Björn och Tor. Sen försvann vi åt olika håll när vi kom fram, jag och Ellinor träffade Johanna och Veronica och lagade pizza hemma hos Johanna och Matilda. Drack en massa vin och hade trevligt, avslutade kvällen med att kolla på Gilbert Grape. Det är faktiskt en av mina gamla favoritfilmer och det var jättekul att se den igen. Jo, jag älskar den fortfarande. :)

På själva valborgsmässoafton gled vi runt och träffade folk och picknickade på gräsmattor. Det är ju så härlig stämning i Uppsala på valborg! Jag lyckades hitta Ingela och Magnus utan ansträngning, även om vi inte hann prata så mycket eller lyckades samordna våra grillningsaktiviteter.

Hur som helst började vi med champagnefrukost hemma… först en stadig engelsk frukost och sen bubbel och jordgubbar. Efter det tittade vi lite på forsränningen samt åt sillunch i Economicumparken med en massa folk (guuud vad skräpigt det var efteråt… måste nästan påpeka att vi faktiskt tog med oss vårt skräp). Sen hittade vi en massa folk i slottsbacken, Ingela & c:o, massa klasskompisar, Jonas gäng och så, så där satt vi och umgicks och undvek att lyssna på rektorns tal. Struntade i att champagnegaloppera på nation, det var mysigare att bara vara där. Senare grillade vi tillsammans ungefär samma gäng och efter det gick vi i tjejgänget till Norrlands nation, där vi tyvärr inte blev så långvariga eftersom Ellinor och Veronica hade festat tillräckligt… men det var kul att komma in och se stället igen och dagen hade varit tillräckligt bra redan. Synd bara att jag drack en drink precis innan jag blev tvungen att valla hem mina goda vänner. Mådde inte helt prima dagen efter……. och givetvis bråkade SJ med oss. Vårt tåg var inställt, så de tyckte att vi kunde ju åka med nästa, lika fullproppade tåg till Södertälje och ta buss därifrån. Det var det trängsta jag någonsin färdats på ett tåg… I början stod jag upp i trappan (jag kom inte in längre än till andra trappsteget), sen stod jag upp lite längre in och i Stockholm fick jag i alla fall sittplats, tillsammans med Niklas, Oskar, David och Ellinor till och med. På bussen fick jag sitta med världens bästa sötis.

Har just pratat lite kärlekstrubbel på ICQ med min gamle vän Christian som åter tillhör singlarnas skara… och berättat att mitt kärleksliv faktiskt är jättebra. Det är så mysigt att berätta det för folk och verkligen, verkligen mena det…. Du är så bra, sötis! Puss på dig, Jonas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.