Hoppa till innehåll

En månads ångest…

Den närmast överskådliga framtiden består av en månads konstant ångest… Så känns det just nu i alla fall. Det är verkligen för mycket att göra. Därför har jag varit dålig på att uppdatera dagbok och fotodagbok…

Det har blivit dags att ta tag i skolarbetet igen… det är såklart för sent egentligen att hoppa in NU efter att knappt ha gjort någonting, men men. Det får gå som det går. Ska i alla fall försöka… Har en massa programmeringslabbar (Scheme) som tar vansinnigt mycket tid, så vi får väl se hur det går med allt annat… labbpoäng GÅR ju i alla fall att ta om man bara lägger ner fetmycket tid.

Den här veckan är det meningen att man ska festa fyra dagar i rad om man är festerist… Jag har inte tid! Jag var med på badhusfest i onsdags, det var skoj. Dagen efter klockan 10.30 skrev jag fysikdugga för att försöka få tentapoäng tillgodo. Det är en kurs från ettan som jag inte tagit än… Det gick ganska bra för att inte ha hunnit plugga, jag fick 6/10 poäng och ett tentapoäng tillgodo av två möjliga.

Jag förvånar mig själv genom att faktiskt tycka om Eldorados Corn Flakes. Jag brukar vara så kräsen när det gäller flingor att jag inte ens har testat denna billiga variant förrän nu i något ovanligt pankt ögonblick… :) Saken är den att jag vill ha spröda, luftiga flingor. De flesta är alldeles för hårda och kompakta för att jag ska gilla dem. De bara fastnar i tänderna och är jobbiga at tugga. Därför äter jag i princip BARA Rice Krispies… Visst kan andra flingor smaka gott och så, men jag tröttnar efter max halva paketet eller så och saknar spröd-luftig-heten. :) Eldorados Corn Flakes var dock ovanligt okej…

Förresten, apropå flingor så saknar jag verkligen de gamla Kelloggs Special K. De var spröda och luftiga men är nu ersatta av stora, hårda, kompakta sjok som jag inte alls tycker om att tugga… mina käkar pallar inte med så hårt jobb på morgonen. :)

Nog om flingor… Igår hade D-Group tackfest för våra DÖMD-jobbare. Jag stod på en station och instruerade folk att mata varandra med popcorn och gav dem shots… ungefär. Det var alltså olika stationer med spritlekar, typ. Sen var det skönt att få komma hem och slippa festa… Jonas var på togafesten som jag egentligen hade velat gå på, men inte kände att jag hann/orkade. Jag spelade The Sims till halv fyra i stället. :) Mannen i min familj har trillat av pinn och efter många om och men lyckades jag få kvinnan att gifta om sig (f.ö. med sin tredje man, två har dött i hemmet under mystiska omständigheter…), men det krävdes att hon skippade jobbet en hel dag för att smöra för mannen i fråga, han var svårövertalad. :)

Tror sötis är lite långsam idag efter rajrajet, han ringde för 2,5 timmar sen och sa att han skulle komma över… :) Snart får jag förhoppningsvis kramas… gullplutten..!! :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *