Datanörd?

Ibland känns det som att man är lite datanörd… jag och Frida har just suttit och skrattat åt att det tog jättelång tid för datorn att rita upp ramen kring en bild i ett pdf-dokument… Den krööööööp längs kanten… och när man zoomade började den om igen. Mycket underhållande. Vem behöver TV och video?

Apropå TV så fick jag ett samtal från Radiotjänst härom dagen. De är alltid så fula… “Jo, jag ser att du har adressändrat men inte registrerat TV-innehav, så jag undrar vem jag ska ställa ut räkningen till, ska den vara i ditt namn eller någon annans?” Jag har ingen TV! Jag vet att de tror att jag ljuger, men det är faktiskt ganska roligt att veta att jag inte gör det. Hon var ännu fulare sen och sa “jomen, visst hörde jag den i bakgrunden”! Det gjorde hon inte alls, hon kan inte ha hört ett pip… jag hade datorn på och den lät ganska mycket så jag stängde av högtalarna innan jag svarade… så jag vet att hon bara försökte psyka mig, knäcka mig och få mig att inte orka ljuga längre. Men jag talade sanning… Det är så roligt att tala sanning till någon som utgår ifrån att man ljuger.

Idag har vi haft BG-möte och bland annat pratat om den avslutande Schemelabben som fortfarande känns groteskt stor och ogreppbar. Gny! Efter det hade vi information om projektterminen, vilket var lite intressant förstås. Det är alltså termin 5 på IT-programmet som utgörs av ett projekt, vi ska bland annat bygga en linjeföljande robot.

På lunchen hade jag date med Jonas och åt mat på FOI och nu sitter jag och labbar Scheme med Frida… Jag är faktiskt en bra bit på väg med labb 5, så snart är det nog bara 6-8 kvar… men usch vad jobbigt det känns ändå, med tanke på hur stor 8:an känns.

Igår mådde jag inte bra för fem öre. Jag skulle pyssla med Scheme, men var tvungen att sova bort sammanlagt 5 timmar av eftermiddagen för att jag var sjuk och snurrig. Hittills idag mår jag bra, får väl hoppas att det håller i sig. Imorrn är det ölresa till Falcon som gäller, då måste man ju vara pigg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *