Hoppa till innehåll

Hjälp!

Om jag inte ser till att skriva här snart kommer jag ju aldrig orka ta tag i det… det har gått så länge nu och hänt så mycket. Bäst att jag skriver nu då, men det blir nog lite kortfattat. Det är så himla mycket att göra och så himla mycket som händer att jag helt enkelt inte har hunnit.

Försöker labba Scheme så mycket det går… idag har jag ägnat hela dagen åt labb 3 med vidhängande rapport och är faktiskt klar nu. Annars ligger jag på labb 7 av 8 och de är inte att leka med vill jag lova, i alla fall inte 8:an vad det verkar. Kruxet är såklart att det är tenta i Analys B på onsdag och jag har inte pluggat någonting till den, så det är väl dags att lägga ner labbarna ett tag och hoppas på att man hinner klart med dem ändå…

En stor sak som hänt sen sist är att jag inte är D-Group längre! Vi hade nämligen skifte i torsdags. Fest hela dagen, arrangerat av de nya. Jättemysigt, men jag gick såklart och blev sjuk. Dagen efter orkade jag inte med någonting för jag mådde så dåligt. Det var inte för att jag var bakis, jag var nämligen aldrig särskilt onykter… Bakis var jag däremot så det skrek om det dagen INNAN skiftet eftersom det dagen innan det hade varit årets sista festerifest, Ughen… hmm. Ojojoj. Jag hade mycket allvarliga meningsskiljaktigheter med min mage. Det råkade sammanfalla med att Jonas och jag firade 8 månader, så det gick lite segt att äta pannkakor och så… Däremot hade magen tillfrisknat ganska bra när vi såg Kill Bill: Vol II på kvällen, så jag kunde äta hyfsat mycket popcorn. :)

Helgen innan allt det där hände också en massa grejer… På fredagen var det ölresa till Falkenberg! D-Group, VI-ling och Players (tre festerier alltså) åkte till Carlsberg och drack massor av öl… skoj, skoj. Vi fick med oss lite i bussen hem också, tur det eftersom det tog 3-4 timmar… Hade ändå nyktrat till ganska rejält tills kvällens utekravall, så det blev en tidig kväll eftersom trängsel i regn inte roade en trött Helena. Hann i alla fall se Teddybears spela en stund. Dagen efter var jag ändå trött, slö och sjuk, men fick det trevligt ändå, eftersom Ellinor och Veronica kom och hälsade på, Veronica ända från Uppsala. Det blev lasagne hemma och öl på HG.

Kan förresten rekommendera filmen The Butterfly Effect som jag och Jonas såg igår.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *