No Scrubs

Idag har jag varit i skolan och hämtat beställda fysiktentor, skrivit ut och lämnat in Schemerapport… och just det, jag kuggade en liten tenta på vägen också. :) Jag hoppas jag kan ta den i augusti i stället, eller åtmistone en av dem… har ju BÅDA stora mattekurserna kvar, Analys A och B. Har fysiken också, därav de beställda tentorna. Sen får vi väl se hur det går på tentan i linjära system den 5 juni… kanske en till omtenta, kanske inte. Hur som helst har jag plugg så det räcker och blir över till i sommar…

Har repeterat lite fysik idag eftersom jag ska skriva dugga imorrn… men orkade ärligt talat inte engagera mig så mycket och så var jag lite tung i huvudet så jag lade nog ner mer själ i att titta klart på säsong 3 av Scrubs och läsa ut min bok, Världens dåligaste språk av Fredrik Lindström. Jättebra bok, läs mer på min boksida. Jättebra serie, Scrubs alltså, onekligen ett intressant slut av säsong 3… nu finns inga fler avsnitt än, jobbigt, jobbigt! Vad ska jag nu titta på när jag äter mat?

Igår hände förresten en annan intressant sak… jag och Jonas tittade på lägenhet! Han börjar tröttna på att nästan bo här, nästan hemma hos sig. :) Jag har det visserligen bra i min lilla etta, men det tog ändå inte så lång tid att bli övertygad om att en stor trea vore ganska trevligt. Saken är den att en Åsa som vi känner har en trea som hon vill byta mot något billigare. Vi kollade alltså på varandras lägenheter igår och jag och Jonas är i alla fall nöjda… så vi inväntar hennes beslut.

Ska man pilla lite på näst sista Schemelabben nu kanske… usch, jag måste ju verkligen hinna klart! Är väl bäst att jag gör det då…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *