Hoppa till innehåll

Inga linjära system…

…har jag räknat på idag. Dagen har helt glidit ifrån mig. Var jätteduktig och gick upp imorse, bara för att fastna i sängen när jag kom ur duschen, eftersom sötis visst hade vaknat också. Var påklädd och (nästan) klar lagom till Ellinor ringde och det var dags för vår dejt på stan. Förberedde firandet av Maria imorgon och var klara lagom till utvärderingen som jag var tvungen att åka på klockan 4. Efter den skrev jag protokoll och sen tittade jag faktiskt litegrann på en deluppgift av ett tentatal, utan att fatta det (det blev bara några minuter). Sen bakade jag kladdkaka och fick besök av Frida. Trevligt att snacka en stund, vi lär ju inte ses på ett tag heller. Hon och Ida åker till Grekland på söndag och är borta i tre veckor. Lite avundsjuk…

Nu är klockan 22.30 och jag har på känn att jag inte kommer att åstadkomma så värst mycket mer idag… Imorrn ska jag plugga till klockan ett, sen är jag upptagen med utvärderingar och Mariafirande resten av dagen. På fredag ska jag plugga, men kvällen är sista kvällen på länge med Jonas, så då måste det mysas. På lördag har jag till 14 på mig, då är tentan. Hur ska detta gå?!?!?!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *