Hoppa till innehåll

Tarzans tårar

En kvinnar kommer flygande i en lian och dunsar rakt in i Janne. Så träffas de första gången, Janne och kvinnan han kallar Tarzan efter händelsen. Tarzan är inte särskilt snygg och har två snoriga ungar i ständigt släptåg, dessutom går hon och väntar på att höra från barnens mentalt sjuka far, som är hennes livs stora kärlek trots att han övergett dem och försvunnit spårlöst. Man kan nog lugnt säga att Janne inte borde bli kär i henne, han som lever lyxliv och dejtar rådjursögda, långbenta modeller på löpande band. Men det blir han… och inte vet han riktigt hur han ska hantera en fattig ensamstående mamma, eller få henne för sig själv en stund när barnen kräver ständig uppmärksamhet.
En charmig historia som är rolig men ändå allvarlig. Jag var först inte särskilt sugen på att läsa boken, men när jag börjat ville jag väldigt gärna veta hur det gick och behövde bara fyra lästillfällen för att läsa ut den. Rekommenderas, när man inte vill ha alltför krävande läsning! En rolig detalj är att personerna turas om att berätta ett kapitel i taget, så man får ta del av historien i omväxlande Jannes, Tarzans och barnens (!) synvinkel.

BokinfoTitel: Tarzans tårar
Författare: Mazetti, Katarina
Publicerat iBöckerVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *