Hoppa till innehåll

Nyköping

Förra inlägget var ett uttryck för min tentapluggsångest och frustrationen över att ha tankarna på ett helt annat håll när jag som bäst behövde dem till linjära system…

Nu är jag i Nyköping! Tentan sket sig, men så kan det vara… Höll på att bli utan buss sen, men det ordnade sig, så jag kom hit till gamla hemhemma och åt middag med Veronica och Johanna igår. Det var mysigt! Gick en sväng i Nyköping också och njöt av den lagom tempererade sommarnatten.

Kvällen innan hade jag och Jonas myskväll och lagade mat och tog det lugnt. Nu får vi ju inte ses på en vecka ungefär, men sen ska vi åka till Göteborg tillsammans!

Gårdagen ägnades åt att vakta broderns ystra yrväder till barn… ojojoj. Inte riktigt den där sköna ledigheten jag tänkt mig. Idag har jag i alla fall fått göra vad jag vill, det blev en runda i Ekensbergsskogen (en kortis, men man får väl börja lugnt) och en sväng på stan. Kom hem med tre pocketböcker (rea) och en kjol. Handlade och lagade en massa mat också, så idag har jag i alla fall varit vegetarisk.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *