Hemma i Linköping

Skönt att vara hemma igen! Hade det ändå ganska bra i Nyköping de sista dagarna, träffade Veronica på torsdagen och drack öl på fik@, samt promenerade till hamnen. Gick på stan med mamma på fredagen och fick lite kläder.

Veronica hänger med mig och Alva till London! Det ska bli jättekul, nu skulle vi bara behöva få dit Ellen och Henrik också…

Det var mysigt att komma hem till min sötis! Jag fick en röd ros och en massa gos! *glad* Det tog dock ett tag att återhämta sig efter chocken att han rakat av sig allt skägg… han ser inte riktigt ut som vanligt. :) Dessutom sticks han mer så…

Jonas skulle ju iväg och leka med polarna på kvällen, men innan dess hann vi gå till Adriatic och äta stora, mumsiga pizzor. Jag orkade halva min ungefär, den har hittills räckt till kvällsmat igår och frukost idag också. Blir nog kvällsmat idag också. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *