Grådassigt

Tja… man blir väl i alla fall inte på bättre humör när det är blött och grådassigt ute. Bidde inget springa idag. Har slösat en massa tid på att förhala analyspluggande i stället… Åt frukost och läste lokaltidningen… var tvungen att testa mjölkskummarvispen som låg på köksbänken… Ganska spännande, eftersom jag varit så oerhört skeptisk till dem. Det blev verkligen inte mycket skum, inte särskilt tjockt heller, men bättre än jag väntade mig i alla fall. Inte direkt Caffè Nero förstås, men… (jag är ju utbildad barista, så jag får klaga!)

Det är kallt i mina föräldrars hus… fast egentligen kanske det snarare är varmt i min lägenhet.

Datorn är lätt att fastna vid även här… men jag trivs MYCKET bättre vid min egen dator. Här vågar man knappt göra två saker samtidigt av rädsla för att något ska krascha…

Det ska bli ganska skönt att åka hem på lördag. Framförallt för att jag får gosa med min sötis då. En stund i alla fall, han är såklart upptagen med annat.

Påklädning och analys?????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *