Hoppa till innehåll

Midsommarhelg

Helgen blev jättemysig! Jonas kom ju till Nyköping på torsdagkvällen och på fredagen firade vi midsommar, vi och Veronica. Vi byggde en jättefin midsommarstång och givetvis började det regna lagom tills vi var klara. Grillade under tak, åt inne, spelade spel och hade allmänt kul. Lördag och söndag ägnade Jonas och jag åt att slöa och titta på en massa film, mysigt… Nu är han på väg till Oskarshamn och jag är hemma i lägenheten. Skönt att vara hemma, men knappast jättekul. Har ätit spenatsoppa i nyinhandlade tallrikar (har härmed officiellt inlett samlandet på de djupa Höganästallrikarna av färg himmelsblå också… nu har jag 2 djupa och 2 flata) och tittat på… ja vad blev det… tre? avsnitt av Gilmore Girls. Orkar inte göra nåt vettigt… suck…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *