Hoppa till innehåll

Hit och dit

Nu är hemsidan äntligen flyttad till nya domänen! Egentligen skulle jag göra om den innan flytten, men det var bara att inse att det inte fanns tid.

Sen sist har jag varit och hälsat på Jonas i Oskarshamn. Han fyllde ju 25 år den 2 juli, så jag åkte dit och grattade. Bara några dagar efter fyllde systern Emma 20, så de hade gemensamt kalas på lördagen med en massa släkt som jag inte hann lära mig vilka de var. :) Ganska roligt när Jonas fick presenter, eftersom han fick en hel del köksprylar och vi ju flyttar ihop om bara några veckor. Det blev liksom lite till mig också. :) Han fick t.ex. våffeljärn, perkolator, ölglas, pajformer och ugnsform. Av mig fick han en militärcykel, spelet Chez Geek (ett kortspel från Steve Jackson Games, det var kul!) och en tandkrämstub (lite internt…).
På kvällen var det fest i kompisen Tomas villa, där Jonas fick den fina presenten 192 liter fulcola… Vi kommer att kunna möblera lägenheten med läsk!
På måndagen åkte vi på utflykt till Kalmar. Jag har tydligen varit där i yngre år, men det är inget jag minns, så jag fascinerades av slottet som om det var första gången. :)

Nu är jag i Linköping, men först åkte jag en sväng till Nyköping eftersom jag och Christian skulle vandra… men det blev inte av. Både han och jag har ont i knät, han tillräckligt för att inte vilja vandra. Nåja, jag fick ju i alla fall se mammas bilder från Kinaresan hon nyligen kommit hem från.

Nu sitter jag här hemma och småpysslar lite och lyssnar på Morcheeba… inget plugg idag, jag börjar imorgon. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *