Hoppa till innehåll

Skola vs. lägenhet

Idag har jag faktiskt varit i skolan! Träffade Alex, förbereder inför sitt år som chefredaktör för studenttidningen Lithanian. Jag ska hjälpa till med layouten, så vi pratade en del om det.

Sen satte jag mig i biblioteket och pluggade matte en stund… nu har jag i alla fall försökt, men nej, det var inte lättare att koncentrera sig i skolan. :/ Dessutom var det så himla ödsligt… i princip ingen där. Spooky.

På tisdag ska det bli någon sorts grillsammankomst, jag har kontaktat de jag vet är i Linköping och kommit fram till att det är det datum som passar flest… Hoppas att de dyker upp och att vädret är på vår sida. Kul att träffa lite folk.

Idag lyssnar jag på Morcheeba och Death Cab For Cutie. Får medge att jag skaffade hem de sistnämndas musik mest för att jag var tvungen att se vad som dolde sig bakom ett så skumt namn. Inte illa alls faktiskt.

Har precis sett en film, Grave of the fireflies. Betydligt dystrare än de flesta animefilmer jag sett… nu ska jag diska och sen läsa ut boken jag läser, om boo.com.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *