IKEA och Norpan

Igår promenerade jag till Tornby och spanade på lite allt möjligt. Saknade Jonas jättemycket, det blev ju lätt att man tänkte på vår lägenhet när man spanade runt på IKEA. När jag kom hem hade jag fått lägenheten flyttbesiktigad och det gick bra. :)

Det har blivit väldigt lite matte pluggat… när jag kom hem igår hade jag så ont i huvudet så att jag sov ett tag. Fattar inte varför jag har börjat få ont i huvudet. Inte för att jag har det särskilt ofta, men jag hade det ALDRIG förut.

Mina dagar består just nu till stor del av att kämpa med nerladdningar på DC och försöka hitta ny musik att lyssna på… Har laddat ner bland annat Morcheeba, Death cab for cutie, Neutral Milk Hotel, New Amsterdams och lite gamla R.E.M.-godingar (det slog mig för ett tag sedan att det var jättelänge sedan jag lyssnade på mina gamla R.E.M.-favoriter).

Idag fick jag Norpan att åka ut till IKEA med mig för att köpa ett bord med stolar jag spanat in… Jag var övertygad om att det var på rea, men på något mystiskt sätt hade jag fått det om bakfoten. Snopet. Nåja, jag fick i alla fall kaffe och en trevlig pratstund av Norpan och han fick i alla fall handla lite chips och grejer på Coop. :) Förhoppningsvis fick han inga bestående men av min klantighet. :)

Han tipsade om Shrek 2, så nu håller jag på och skaffar den… apropå sånt Norpan tipsat om, så måste jag gnälla lite på en sak. TV-serier med inklippta skratt. Varför, varför? Jag står inte ut… Will & Grace, som Norpan lovordat, verkar onekligen kul, men jag kan helt enkelt inte titta på något med inklippta skratt. Det är så FRUKTANSVÄRT irriterande. Varför?! Jag skrattar YTTERST sällan högt åt roligheter på TV. Jag tycker inte att det är roligare för att det kommer onaturliga skratt från TV:n nästan HELA tiden. Kan det inte gå att stänga av, åtminstone? Nu kommer jag inte att titta på fler W&G-avsnitt bara för det. Jag kan nog hålla mig sysselsatt ett tag till med Gilmore Girls och Sex and the City! :)

Det är mysigt att prata i telefon med Jonas. :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.