Sunkköping

Igår inledde jag dagen med att springa 2,5 km och sen bar det av till Nyköping. Medan jag väntade på bussen fick jag skåda ett flygplan som lät en väldans massa och höll på att trixa i luften; det snurrade runt, störtdök och hade sig. Bra att ha nåt att titta på medan man väntar i alla fall.

När jag kom hem tänkte jag laga lite mat, men det var ju lättare sagt än gjort… Mamma är ju i Kina, så pappa lever svinigt ungkarlsliv här hemma. Först tänkte jag hälla ut mjölken och filen, som luktade allt annat än gott, men innan jag gjorde det var jag tvungen att tömma diskhon på disk och för att kunna göra det fick jag tömma diskmaskinen på ren disk… Oavsett vad jag ville laga mat på sen tycktes det vara en månad gammalt eller så. Jag slängde en hel massa, men lyckades till slut slänga ihop nån sorts risotto med rivna morötter, lök, kikärtor och crème fraîche.

Igår kväll tittade pappa och jag på Exorcisten och åt popcorn. Annars hände det väl inte så mycket mer, jag pluggade lite matte faktiskt…

Idag har jag och Veronica varit och midsommarhandlat för fånigt mycket pengar (jag handlade mat hem också). Nu gör jag inte så mycket vettigt, men längtar tills Jonas kommer ikväll… min sötis!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *