Hoppa till innehåll

Mindre lyckad

Igår gjorde jag inte så mycket. Idag började jag faktiskt lite med matten, sen skulle jag åka ner på stan och precis då började det spöregna. Sen slösade jag tid tills det slutat, vilket dröjde ett tag…

Idag har varit en sån där dag då jag verkligen känner mig mindre lyckad… Jag hatar mig ibland… jag hatar mitt risiga jäkla hår, jag hatar min kropp, jag hatar att jag inte orkar göra någonting… Jag hatar att alla går runt och ser så perfekta ut…

Jag irriterade mig på Intersport, där jag köpte ett par shorts idag. För det första hade de såna där små, små byxgalgar där de hänger upp shortsen med hela fronten invikt i byxan så att man bara ser sidorna. Helt värdelöst! Varför?! Det är så otroligt irriterande… man vill ju se hur byxorna ser ut! Dessutom är det mycket knepigare att hänga upp dem så!
Till råga på allt hade de en lång jävla lista med förhållningsorder fastsatta på varje provhytt. Kontakta personal, inga väskor, max tre plagg… Fuck them all! Vill de inte att jag ska köpa nåt eller? Vadå max tre plagg? Hur fan ska jag kunna hitta några kläder då? Ska jag prova tre plagg, klä på mig igen och springa ut och hämta tre till? Fuck them, fuck them! Jag provade 8 eller nåt, inga var okej, hämtade 3 (vågen!) till (nya storlekar o så) och köpte faktiskt ett par av dem, även fast jag hade god lust att bojkotta hela affären…
DESSUTOM hade de satt de stora, klumpiga, färgampullsmojarna rätt upp i grenen på varenda par shorts, hur skönt var det att prova dem då? Alla deras shorts var förresten fula och inte ens de jag köpte var helt bra, men jag orkade inte mer…
Och så hade de tattiga provhytter också…

Jag har fått en massa pengar av mamma för att köpa shorts, jacka, skor o så. Jacka och skor måste vara det svåraste i världen att hitta, det går inte… suck. Men jag känner ju att jag måste nu när jag fått pengar.

Så var det det där med att äta mindre… varför måste det vara så svårt att laga mat till EN person? Gillar inte att använda halva saker, då står resterna bara och förstörs… Då blir det mycket mat och det är faktiskt människans instinkt att äta när det finns… … …
Kan jag inte bara få ha 50-kiloskroppen jag hade för 2 år sedan? Det vore åtminstone lite bättre, så kanske man kunde slippa höra hur tjock man blivit. Jag lovar att vara nöjd i fem minuter om jag kommer dit.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *