Hoppa till innehåll

Några dagar här, några dagar där…

Göteborg blev jättemysigt! Vi bodde tre nätter på Slottsskogens vandrarhem, som kan rekommenderas för alla som vill bo billigt i Göteborg. Hann med ganska mycket: promenera runt och upptäcka staden, gå på Liseberg, konstmuseum och Botaniska trädgården, ha picnic, fika på café… Mer om semestern finns under projekt på Fotodagar.

Har haft en massa bekymmer med Fotodagar på sistone eftersom webbhotellet 99kronor strular. För tillfället är databastabellerna helt borta, jag hoppas att de återställs. För tillfället funkar inte gästboken, pga detta.
Space2u, som denna sida fortfarande ligger på, är mycket bättre men också mycket dyrare. Jag har bara råd med 5mb, vilket i princip går åt till mina perl/cgi-grejer, resten finns på två olika passagenkonton… Planen är att flytta hela alltet till 99kronor, jag ska bara få tid att göra om allt först (allt ska göras i php/MySQL i stället).

Igår firade jag och Jonas 9 månader tillsammans. En ganska stor del av dagen gick åt till att göra reseberättelsesidan om Göteborg, men sen åt vi pannkakor också, som traditionen bjuder. Såg även första delen av miniserien 10th kingdom. Väntar med ett definitivt utlåtande tills vi sett alla.

I förrgår såg vi förresten The Matrix 3 och blev inte överdrivet imponerade… Ettan var i alla fall lite originellt filosofisk, men sen har de gått mer och mer mot standard-äventyrsfilm. Inte särskilt bra, jag var nära att somna flera gånger…

Jag och Jonas har diskuterat boo.com en hel del på sistone. Det började med att jag köpte boken “boo.com och IT-bubblan som sprack” och Jonas läste den och köpte en annan bok om samma sak. Jag har bara läst min bok än så länge, men ska läsa hans också. Nåväl, mer om detta under Böcker!

Idag sitter jag och pysslar med lite allt möjligt som ska göras. Jonas åker till Oskarshamn idag, men vi ses igen i Nyköping till midsommar. Det blir ett väldigt flackande hit och dit i sommar. Nu är jag i Linköping ett tag, sen blir det midsommar med Jonas och Veronica i Nyköping, tillbaka hit i några dagar, åka till Oskarshamn och fira Jonas födelsedag, förhoppningsvis vandra med Christian, sedan London och sen hit och flytta…

Jag får ingen ro! Jag har ett misstänkt stress-symptom, nämligen att mitt hjärta ibland bankar jättehårt trots att jag är alldeles lugn och avslappnad. Det har inte försvunnit trots att jag fått sommarlov… Jaja, jag vet inte vad det är riktigt…

Nu ska jag fortsätta pyssla.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *