Hoppa till innehåll

Nytt!

Äntligen! Ny hemsida! Det var inte ens så svårt att fixa det jag behövde… Det största projektet var att lista ut hur jag skulle göra om min dagbok. Den skrevs i perl och varje inlägg lagrades i en textfil, men nu har jag gått över till php och mySQL-databas. Som tur var gick det lättare än jag trodde att skriva ett script som läste in alla 687 inläggen i databasen. Sen har jag pysslat med min nya receptdatabas en del också. Allt är långt ifrån färdigt, men nu är det ute i alla fall, det är roligt! Länge sedan jag gjorde en ny variant av min egen hemsida.

Ryd har verkligen vaknat till liv nu igen efter sommarslummern. Igår började nolle-p, nu är det folk överallt. Jag skrev ju tenta i måndags och är ganska säker på att det inte gick vägen. :( Skulle egentligen tentat idag också, men orkade helt enkelt inte, så jag var och tittade på nollans morgonsamling med Staben. Åkte även en sväng ner på stan och shoppade min Rocky-outfit. Jag ska vara Magenta. Snackar alltså om filmen Rocky Horror Picture Show och den årliga festen som hyllar den.

Maria var här och hälsade på igår. Jag fick kinaschack och trasor i inflyttningspresent. :) Vi (Jonas också) spelade både kinaschacket och Alfapet. Kul!

Imorgon ska jag börja plugga till nästa tenta… suck…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *