Hoppa till innehåll

Laplacetransformera

Idag fyller jag och Jonas 11 månader! Vi har såklart stekt pannkakor, men sen åkte han tyvärr till Oskarshamn för att gå på begravning. Sånt är aldrig roligt.

Det känns lite primitivt att skriva dagbok nu, eftersom jag inte gjort något formulär för det utan sitter och skriver in allt i phpMyAdmin, webbhanteringssystemet för databasen. Det är MYCKET kvar att göra med hemsidan… för ovanlighetens skull är jag inte särskilt sugen på design och innehåll, men desto mer på att KODA! Jag vill fixa all tuff funktionalitet som jag vill ha… fast nu är det tentaplugg som borde vara prio ett. Har börjat plugga linjära system idag, därav rubriken. Jag tycker inte om den här kursen, det är bara att trycka in en massa standardgrejer i huvet utan att förstå någonting. Det är för ointressant för att jag skulle kunna motivera mig att läsa och förstå. Vad bryr jag mig om Laplacetransformer? Jaså, derivatorna blir “s” av motsvarande grad, jaha?! Skulle onekligen vara trevligt att bli av med den här tentan nu… Jonas har varit glad som en sol idag över beskedet att han tog tentan i algoritmer och optimering som han skrev nyligen. Tur att någon av oss är duktig i alla fall.

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *