Hoppa till innehåll

Flygattack!

Hjälp! När jag gick ut i köket imorse fullkomligt vimlade det av små äckliga flugor. Är det sååå äckligt därute? Jag orkade ju inte diska IGEN igår, efter att vi ätit… Nåja, kanske borde ha slängt den där överblivna pannkakan i alla fall. Hur som helst så diskade jag allt och torkade alla ytor innan jag ens åt frukost. Duktig Nena. Samvetsfråga: var det egentligen mest för att det var äckligt, eller kanske minst lika mycket för att det gav mig en legitim anledning att studieflykta?

Det går dåligt med studierna idag… har pillat med hemsidan lite i stället. :) Fast jag ska börja nu, ska bara äta fiskpinnar först.

Fick en smärre chock förut när jag insåg att hyran ska vara betald den här månaden också… men så kollade jag csn och de ÄNGLARNA (påminn mig någon gång om att jag kallat csn änglar, det kommer att kännas avlägset) hade äntligen skrivit dit planerat utbetalningsdatum och vet ni vad? Jag ska få massa pengar den 23 augusti! Yipee!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *