Hoppa till innehåll

Elak tenta med glada solar

Nu har jag precis skrivit tentan i linjära system. Den var ond, ond, ond! Fem uppgifter, tre poäng på varje. För godkänt krävdes 7 poäng. De tre första uppgifterna baserades på att man klarade av att göra en sak i uppgift ett, som jag inte kunde. Snabb huvudräkning sade mig att det inte skulle räcka med att göra de två resterande, jag skulle fortfarande behöva ett poäng till. Började med att göra uppgift 4 och 5 och eftersom det fanns en chans att jag klarade dem så satte jag sedan igång att blaja på de andra uppgifterna… Jag skulle ta fram amplitudkarakteristik för något som jag inte fått fram ett uttryck för, i stället hittade jag på egna uttryck och visade olika sätt att räkna ut amplitudkarakteristik på. Likadant gjorde jag med en uppgift om pol-nollställediagram. Jag skrev en liten text där jag förklarade min fåniga situation och undrade om han inte hade lust att ge mig någon ynklig liten delpoäng ändå. Och så tog jag till mitt gamla knep och ritade glada solar på tentan och skrev att de var avsedda för att göra examinatorn på glatt humör. :)
OM jag klarade de två sista uppgifterna (kanske!) och han är snäll, så kanske…

Kampen fortsätter mot flugorna, förresten. Jonas köpte insektsspray och har sprayat vilt i hela lägenheten. Vi får väl se om det ger resultat.

Idag är det nolledisco och innan dess ska hela nollegruppen spex komma hit, hem till mig, på förfest! Skoj!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *