Hoppa till innehåll

Nolledisco & Lithanian

Nu har jag äntligen gjort ett formulär att uppdatera dagboken ifrån. Känns lite mindre primitivt nu, jag slipper till exempel skriva dagens datum själv. :)

Igår hade vi förfest med nollegruppen spex här hemma och så var det nolledisco på Kårallen. Träffade en massa folk som jag inte sett på länge, det var roligt. Tyvärr förstärks ju alla känslor, positiva som negativa, av alkohol och jag blev ledsen över en skitsak, det var synd. Annars var det bra.

Idag har jag och Alex haft ett litet layoutmöte inför jobbet med Lithanian, tidningen som jag ska hjälpa henne att layouta. Hon är chefredaktör, alltså. Vi hade en hel del bra idéer, men jag tycker att det är svårt att förverkliga dem, eftersom jag inte kan InDesign och känner mig väldigt begränsad! Nåja, har suttit och lekt lite nu och ska väl fortsätta en stund till.

Vi åt pizza idag… det märks att vi har fått pengar nu. :) Mmmmumsigt, en vegetarisk utan nån jävla paprika (don’t get me wrong, jag älskar paprika, men inte på pizza) och med mumsig fetaost i stället. Trevligt att ha hittat en god vegetarisk pizza, har nämligen alltid tyckt att de är tråkiga och smakar för lite. Feta gör susen, det är salt och bra.

Har förresten köpt fyra pallar på IKEA, så vi hade sittplats till hela gänget igår, det var bra.

Imorrn börjar skolan! Vill inte!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *