Hoppa till innehåll

Projekttermin och München Hoben

Ajj! Jag kan inte använda mitt högra långfinger, som det gör oförklarligt ont i… har fått nåt under nageln på nåt sätt. Ajj!

Nu har skolan alltså börjat och det är projekttermin som gäller. Min grupp verkar som att den kommer att funka bra, hittills i alla fall. Vi är 6 IT-studenter + en som är mentor, en ekonomstudent som är handledare och två psykologstudenter som är med och konsulterar litegrann. Vi ska göra en förstudie kring ett lagerhanteringssystem involverande en linjeföljande robot… Utöver själva projektet har vi en del individuella examinationer också. Kurserna vi läser är Numerisk analys, Användbara system, Etik, Psykologi, Datorteknik, Marknadsföring och Kalkylering.

Igår kväll var det München Hoben, den stora utomhusfestivalen där man dricker öl ur stora sejdlar. Sejdlarna var slut när vi kom, men vi har redan sex stycken hemma, så det kanske inte gjorde så mycket… Vi hade en lugn “förfest” här hemma, bara jag, Jonas och Sven. Var jättetrött efter första skoldagen, så vi sov en stund först… varför vi blev lite sena. Vädret var regnigt såklart, men inte överdrivet mycket. Melody Club spelade och vi drack öl… jag hittade Ellinor, som är matnatnolla nu och ska läsa biologi. Lite tungt att gå på föreläsning idag klockan 8, men det gick…

Nu, däremot, är jag jättejättetrött… inget bara-vara-ledig idag, jag har fortfarande en massa “borden” kvar som borde ha gjorts idag… men jag orkar inte… klockan är ju iaf 22…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *