Hoppa till innehåll

Svarta

Igår var det Svarta Lördagen… Det är en årlig tillställning som, om man som civilperson råkar ut för deltagarna, ingen knappast kan klandra en om man ogillar studenter på grund av. :) Alla som någonsin varit engagerade i festerier och fadderier är inbjudna och efter diverse frukostar på morgonen är det dags för en runda i skogen, där alkohol serveras på olika stationer. Mycket skoj! Jag lyckades faktiskt inte ens gå färdigt rundan eftersom Jonas hittade mig på näst-näst-sista stationen eller så och släpade iväg mig till Ryd för att äta pizza. Himmelskt gott, men kanske inte så strategiskt att gå hem och äta den… vi lade oss bara en liten stund… och vaknade vid midnatt. :) Då hade vi sovit i ganska många timmar, tror jag, och kände inte direkt för att gå på utediscot som var den tänkta aktiviteten. Men jag sörjer inte så mycket, vi hade kul och var lagom onyktra, behövde inte frysa eller supa för mycket. Trevligt att må bra idag också… lite sega bara.

Fick tvätta lakanen idag eftersom vi nästan lyckats släpa med oss halva skogen hem och Jonas dessutom gjort illa sig på knät och lyckats bloda ner i sängen en del. Dessutom hade stackarn en fästing på magen, som jag drog bort. Några timmar senare såg det svullet ut och jag tyckte mig se en liten, liten svart sak kvar därinne. Pincett fungerade inte alls, så stackars älsklingen fick stå ut att bli petad i med nål ett bra tag tills jag fick bort det svarta…

I fredags hade vi förresten lite myskväll och åt kronärtskockor och tittade på film. Känns som att det blir betydligt mindre sånt nu när vi är tokigt mycket schemalagda, men man måste verkligen ta sig tid och boka in sånt, för det är mmmmysigt!

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *