Linjära system ur världen!

Weee! Idag fick jag veta att jag klarade tentan i linjära system – den jag skrev om förut och ojade mig över de elaka frågorna som baserades på varandra. Jag behövde ju 7 poäng, men gjorde ordentliga försök värda endast 6 och rapade upp formler för resten. :) Ska bli intressant att se om jag fick full pott på uppgifterna värda 6 poäng, eller om han var VÄLDIGT snäll när han rättade.

Annars… är jag trött, seg och osugen… vill pyssla med mina egna projekt, men hinner inte… och när man väl känner att “okej, nu kan jag sluta jobba för idag och vara ledig” så orkar man inte göra något mer vettigt. Det är tråkigt. Jag vill ha kul.

Jag blev ämnesansvarig för psykologin i projektet och delansvarig för kalkylering och användbara system. Inte det jag tänkt från början, men det spelar väl ändå inte så stor roll… Har fortfarande inte riktigt kommit igång, på sätt och vis vill man ju göra det så snart som möjligt, samtidigt vill jag inte få ännu mer att göra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *