Hoppa till innehåll

Snart faller mörkret…

När jag gick hem idag, efter att ha suttit fyra timmar i ett fönsterlöst rum och utarbetat projektplan, slogs jag av att jag blev positivt överraskad av att det fortfarande var ljust ute. Men nu går vi mot det dystra mörkret…

Förrutom detta har utomhus varit en dålig upplevelse idag. Var hemma på lunchen då det började spöregna. Väntade tills jag absolut måste åka för att hinna tillbaka i tid, det regnade fortfarande. Jag hann lagom bli plaskvåt, sen avtog regnet till ett lätt duggregn när jag hunnit halvvägs. Jag hann nästan torka under de fyra timmarna…

Har gjort en god gärning precis. Ett paket hade hamnat i vår brevlåda, fast det uppenbarligen var fel. Det skulle ju ett par hus bort. Jag gick dit, ringde på och lämnade över villovägsförsändelsen.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *