Vill må bra

Idag har jag inte alls mått bra. Jag skippade en gästföreläsare från Enea för att ligga och tycka synd om mig själv… hade velat gå, men orkade bara inte. Tyckte det var skönt att fler mådde taskigt, så vi ställde in vår inplanerade projektgrupps-kick-off som skulle innebära middag och öldrickande på HG. Bättre att ta en dag när folk är lite alerta…

På projektfronten är det fortfarande projektplansutformning som gäller… Målet är att vara klar med den imorgon, vilket kommer att bli tajt. Inlämning är på onsdag, då vi är på studiebesök hela dagen, alltså tisdag i praktiken.

Har växlat ett par telefonsamtal med mamma de senaste dagarna. Efter att ha flyttat och flyttat och flyttat på inplanerade dagar för föräldrarna att komma hit med mina saker hemifrån + hjälpa oss handla på IKEA så kom vi slutligen på att söndag vore en bra dag. Men nu vill de slingra sig “för att det kanske blir fint väder”. Tråkigt… Det slutgiltiga blev att de siktar på att komma men vill skynda sig ganska mycket, och motvilligt kändes det också… lite besviken blir jag faktiskt att de inte vill träffa mig och mannen i mitt liv, som de ju faktiskt inte mycket mer än sagt hej till… Då blir det ju bara ett tråkigt “kom-hit-och-hjälp-oss-möte”, när det inte finns tid för mer än det tråkiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *