Två IKEA-vändor

Idag har vi varit på IKEA två gånger. Mina föräldrar skulle ju egentligen ha kommit och bland annat hjälpt till med det, men de har skjutit upp det ytterligare en gång. Jag blev riktigt besviken, men jag hoppas att det åtminstone för med sig att de har lite mer tid när de väl kommer. Vill ju att de ska träffa mig och framförallt tycker jag att de borde veta vem Jonas är (de har hälsat, men inte mycket mer…) och så vill jag visa dem hur vi bor! Jaja, nu slipper jag vara beroende av att de kommer i alla fall… fast de har fortfarande mitt porslin förstås. :/

Hur som helst, IKEA-ärendet tog vi i egna händer. Björn och Tobias anlitades för att hjälpa oss att bära första vändan, en Billy-bokhylla (paketet: 78x5x204cm, 41,6kg) och en Robin-byrå (lite smidigare paket, drygt 30kg). I andra vändan klarade vi oss själva och köpte saker både på IKEA och Biltema, t.ex. golvlampa, skohylla, en hylla vi ska ha som sängbord, en hylla till Jonas stereo, gardinstång, strykbräda, tidningsställ…

Har även hunnit med en spexföreställning idag. Jonas skrev ju manus till Linköpingsspexet 2004 och idag var det dess nolleföreställning. Kul!

Har precis blålaserat en skohylla och ett hyllplan… får se hur det blir. :) (har undersidorna kvar tills imorrn) Misstänker att vi måste låna en borrmaskin för att få upp vägghyllorna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *