Hoppa till innehåll

Rocky och gardiner

Igår var det dags för Rocky Horror Picture Show på HG. Min Magentautstyrsel blev ganska lyckad, bilder finns här för den som är nyfiken. :)
Tyvärr är det inte så många i bekantskapskretsen som tycker att Rocky är en bra fest, men jag hade i alla fall med mig min Jonas, väldigt söt som “flicka”, och så var Daniel och Einar där och så…

Idag skulle jag ha varit på studiebesök i Kalmar med skolan. Tyvärr skulle bussen åka från campus klockan 6.50 och det gick inte så bra för mig att hinna dit… det var i alla fall skönt att få sova lite mer och så har jag dessutom gjort en massa nytta för hemmet. Har varit på stan och handlat gardintyg och sytt. En blå till sovrummet, tyvärr har vi alldeles för få ringar så den hänger ganska fult, men det får vi fixa… En mönstrad till köket som faktiskt blev riktigt okej, min tattiga sömnad till trots.
Köpte lite kläder och sånt också, så nu känner jag mig barskrapad.

Usch, jag har en lab att förbereda tills imorgon… jobbigt, jobbigt, klockan är ju redan nio och jag har annat att göra också.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *