Hoppa till innehåll

Avstämning 1

Sitter finklädd i skolan och väntar på en skrivare… idag har vi första avstämningen i projektterminen och alla har kostym eller motsvarande, eftersom det hela är ett rollspel bestående i att vi presenterar vår förstudieplan för den fiktiva eventuella framtida beställaren av projektet. Vår presentation gick helt okej, men tyvärr nåddes vi av beskedet sent igår kväll att Åke hoppar av. Han vill inte leka med oss längre… Från början var vi 7, men Erik dök aldrig upp och nu har Åke hoppat av. David ska jobba halvtid… så vi är 4,5 pers. :/ Den här veckan är Fredrik dessutom borta på militärärende… så vi är lite sargade just nu. Nåja. Efter presentationen har vi haft diskussionsstunder med de olika lärarna och det ska fortsätta en stund nu efter lunch också.

Igår hade vi lab… matlab, wee! Vi hann inte klart, men det mesta var i alla fall bara att göra saker rakt av och inte så mycket klur. Eller rättare sagt, när man fattade vad man skulle göra var det bara att göra…

Ska skynda mig ner på stan efter skolan. Behöver verkligen klippa mig. Och köpa öl till helgen. Det var tråkigt att kolla våra finansiella tillgångar efter allt vi köpt, jag kom fram till att jag inte har råd att köpa något träningskort den här månaden.

Imorrn är det inflyttningsfest!

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *