Hoppa till innehåll

Inflyttningsfest

I lördags hade vi inflyttningsfest! Det blev riktigt lyckat. Maria och Ellinor kom lite innan alla andra och vi lagade mat och jag fick födelsedagspresent och så. Sen kom det mer folk… om jag inte glömt någon fick jag det till 23 personer som kom och hälsade på. Vi fick inflyttningspresenter också, det var oväntat och skoj!

Gårdagen var lat… vi tog oss inte ur sängen förrän efter 5… Köpte pizza, kollade på film, slappade och städade inte. Det står fortfarande väldigt många burkar på vårt vardagsrumsbord… jaja, kanske hinner städa lite ikväll. Skulle ha jobbat med Lithanian idag, men Alex hade et t möte, så nu kommer jag hem mycket tidigare än det var tänkt.

Vi har projektmöte just nu, eller rättare sagt rast mitt i projektmötet. Vi är grymt effektiva idag… men vi har fortfarande egentligen inte kommit igång med något riktigt arbete, utan mest planering. Snart dags att börja igen…

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *