Hoppa till innehåll

Duktig och fem år

Idag har jag lärt mig oerhört mycket mer om mallar i InDesign än vad jag kunde tidigare. Det känns som att det verkligen kommer att underlätta jobbet med Lithanian (kårtidningen som Alex och jag layoutar) och som att vi äntligen har kommit igång och fått grepp om saker. Mycket roligare så!

Idag har jag, Björn och David varit på IKEAs hämtlager och intervjuat ett par lagerkillar för projektets räkning. Det var intressant att se hur det funkade där, men vi får väl se hur stor nytta vi verkligen får av det…

Jag fick en härlig flashback idag när jag såg en skock barn komma emot mig. Det var en flashback av att springa runt på skogsallmänningar och tycka att en sörja av vatten, jord och snö är det häftigaste, eftersom det liksom blir lite grynigt, nästan som risgrynsgröt. Jag brukar ganska ofta få flashbacks, men de brukar inte så ofta komma från när jag var fem år gammal. :)

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *