Hoppa till innehåll

Dags att bli profilerad

Ojojoj. Plötsligt var det dags att välja profil. Givetvis var folk dåliga… vi fick mail med information om profilinformationsmöte kvällen innan det första mötet. Då hade vi såklart redan bokat in annat, men som tur var är informationen om alla de i mitt tycke intressanta profilerna idag.

1-10 oktober måste man registrera sitt val… spänningen stiger, vad ska det bli, vad ska det bli? Medieinformatik låter trevligt faktiskt. Men oavsett vad man väljer går det att påverka i ganska stor utsträckning själv vad man vill läsa. Att välja profil handlar nog mest om att bestämma vilka obligatoriska kurser man kan stå ut med.

Sitter i skolan nu och väntar på att att ISY:s expedition ska öppna så jag kan hämta ut min gamla tenta i linjära system… Har ägnat förmiddagen åt användbara system och i eftermiddag är det alltså profilinfo. Nu borde ISY ha öppet…

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *