Hoppa till innehåll

The Village

Ganska bra film om en isolerad by som lever i skräck för “those we don’t speak of”, monster som bor i skogen och gör att byborna inte kan ta sig in till stan. Det handlar framförallt om synskadade Ivy som hittar sitt livs kärlek, som skadas svårt av en rival. Ska Ivy klara av att ta sig till staden för att skaffa mediciner han behöver?

Det som gör att filmen inte får ännu bättre betyg är bland annat att de spoilar de stora överraskningarna lite för mycket, lite för tidigt. Blir man ändå så överraskad som man faktiskt kan bli så är filmupplevelsen lyckad. Men det hade verkligen kunnat göras snyggare.

FilminfoIMDB: The Village
Regissör: M. Night Shyamalan
År: 2004
Omdöme (1-5): 4
Publicerat iFilm

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *