Hoppa till innehåll

Lite off

Lite off idag… Mår rätt okej nu, men har varit allmänt svajig och lite illamående. Det började tyvärr redan igår, när vi hade projektkickoff här hemma hos oss. Det är roligt att kunna ta emot folk hemma! Jag är faktiskt sugen på att ha fest igen, det är värt städningen trots allt… Hur som helst, igår var det “tjejmiddag”, som vår ekonomstuderande projektledare genast beslutade sig att kalla sammankomsten för, bara för att vi lagade egen mat. :) Sällskapet bestod förvisso av 4 killar och 3 tjejer, men ändå. Vi lagade tacos och snackade och så. Lite lagom sådär.

Idag har jag pluggat lite mer marknadsföring… imorrn är det alltså dags för tenta och när den är avklarad så är det bara att börja plugga psykologi eftersom det är tenta på fredag.

Publicerat iVardagsliv

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *